clujcapitala.ro - 10 Iulie 2017

Mii de clujeni au participat în weekend la prima ediție a festivalului Cluj Symphony Experience, un proiect cultural unic. Evenimentul a adus în fața publicului artiști valoroși, nume recunoscute din muzica românească ce abordează variate stiluri muzicale și care, pentru acest proiect, și-au interpretat piesele într-o manieră cu totul diferită, acompaniați de Bigg Dimm a’Band…

ziuadecj.realitatea.net - 4 Iulie 2017

Pentru primă oară în România, artişti valoroşi din cele mai diverse stiluri muzicale (Dan Bittman, Adrian Despot, Dan Teodorescu, trupa Hara, Laura Bretan, DJ K-lu) îşi vor interpreta piesele într-o cu totul altă maniera şi anume în compania Bigg Dimm a’Band – o orchestră simfonică lărgită, formată din 50 de muzicieni din Cluj.
20170709_201920[1]

actualdecluj.ro - 9 iulie 2017

„Cluj Symphony Experience aduce pe aceeaşi scenă cei mai “faini” artişti ai muzicii rock, pop, indie şi tehno, care îşi vor reinterpreta cele mai “mişto” capodopere muzicale acompaniaţi de orchesta simfonică BIgg Dimm a’Band”, sintetizează organizatorii conceptul de festival.
maxresdefault[1]

zilesinopti.ro

Primul mare evenient fusion / crossover din Romania, un proiect cultural inovator pe piata romaneasca – CLUJ SYMPHONY EXPERIENCE – un festival unic ,cu participare internationala.

img_4134[1]

jjzf.dk

Proiectul este creat si implementat de ASOCIATIA CULTURAL -ARTISTICA HARA si este sustinut si sprijinit de Primaria si Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca, Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, Consulatul Suediei la Cluj, etc.

img_4118[1]

locale.online

Music Unlocks Self-Expression Intelligence Creativity. De la dorinta de a imbratisa exprimarea neingradita, de a stimula inteligenta si de a descatusa creativitatea, am creat conceptul Cluj Symphony Experience. Aici sarbatorim frumusetea diversitatii prin diversitate muzicala.

© Copyright Cluj Simphony Experience 2018

20-22 SEPTEMBRIE - PIAȚA UNIRII